Welkom bij Ricycle, uw fietsspecialist

Wil u uw fiets laten repareren of is uw fiets aan een servicebeurt toe? Kom dan naar Ricycle, want wij beschikken over een professioneel ingerichte werkplaats waarin de reparaties door vakkundige en gediplomeerde fietsenmakers worden uitgevoerd.

Ricycle is volledig onafhankelijk van merken. Ook een fiets die online is aangekocht repareren we graag. Daarnaast zijn wij officieel dealer van RIH Fietsen.

De voordelen van Ricycle, uw fietsspecialist

• Vakkundige fietsenmakers
• Reparaties snel en goed uitgevoerd
• Indien mogelijk klaar terwijl u wacht
• Reparatie van alle merken fietsen, ook e-bikes
• U weet van tevoren wat de reparatie kost, dus nooit verrassingen achteraf
• Indien beschikbaar krijgt u een leenfiets mee
• Standaard een sms als uw fiets klaar is

Kleine reparaties klaar terwijl je wacht
Indien de drukte het in de winkel toelaat kunnen kleine reparaties eventueel direct en snel voor u worden gerepareerd. Op een rustige maandag is die kans groter dan op een drukke zaterdag. Loop gerust even binnen of bel van tevoren en we zullen er alles aan doen om u te helpen. 

Ook grote reparaties zijn snel geregeld

Ook voor grotere reparaties kunt u bij ons terecht, maar daar kunt u het beste een afspraak voor maken. Dan weet u wat het gaat kosten en ook wanneer uw fiets weer klaar is. 
Is uw fiets gereed dan ontvangt u van ons een sms en kunt u uw fiets halen wanneer het u uitkomt.

Onderhoud en service voor blijvend fietsplezier
Ook voor montage en onderhoudsbeurten kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat uw fiets altijd in topconditie blijft. Daarbij zijn wij een officieel onderhoud- en servicepunt van RIH Fietsen, Sparta, Batavus, Koga, QWIC en Dutch ID.

Verkoop gebruikte fietsen en e-bikes
Koop bij Ricycle een tweedehands fiets, afgesteld door de vakman. Kom langs in onze winkel in Alkmaar of neem telefonisch contact met ons op. Dan bespreken we hoe we u verder kunnen helpen.

           

                    Limmerhoek 5a - Alkmaar